Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

myke, luftige tepper - Heaven & Fluffy flokati

SO SOFT

Heaven &
Fluffy Flokati

Myke og luftige tepper ble alles favoritt i 2020, men til tross for et nytt år ser vi ikke trenden avta - tvert imot, luftige tepper er kommet for å bli. Et stort og koselig teppe løfter et helt rom og skaper en koselig følelse. Heaven and Fluffy er to helt unike tepper som du finner under Sleepos eget merke Sleepo Collection. Begge er verdsatt av våre kunder, som vi er veldig takknemlige for. Nedenfor finner du mer grundig informasjon om våre, og dine, to favoritttepper - les og la deg inspirere!
"En trend som er kommet for å bli"

Fluffy Flokati Teppe

Fluffy Flokati Teppe

FLUFFY FLOKATI

 Det populære teppet Fluffy Flokati er Sleepos mest solgte teppe. Teppet er laget av den mykeste ullen med ekstra mye materiale for en fantastisk høy kvalitet. Takket være den lange og luftige kanten, får du følelsen av å gå på skyer. Fordelene med å velge et teppe i ull, i tillegg til følelsen, er at materialet er naturlig smussavvisende, holdbart og har lang levetid hvis teppet blir tatt vare på riktig.

Fluffy Flokati Teppe

HEAVEN Pelsteppe

Det myke og fantastiske teppet Heaven har også blitt enormt populært. Dette silkeaktige teppet er laget med en lang og tett lugg for en ekstra myk og koselig opplevelse. Teppet gir følelsen av pels, men er laget av 100% polyester av høy kvalitet og er like vakkert i alle rom i hjemmet!

Heaven Pelsteppe

"Følelsen av å gå på skyer"

Heaven Pelsteppe

Heaven Pelsteppe

Heaven Pelsteppe

Heaven Pelsteppe

Heaven - hele kolleksjonen

Hvis du ikke får nok av det koselige teppet Heaven, er det også tilgjengelig som en rutete og dekorativ pute. Disse er også laget av imitert pels og er derfor like myke og herlige. Pledd og pute kommer i fargene Ivory, Beige, Silver og Taupe. Teppet har et sjenerøst mål med en lengde på 200 cm, noe som også gjør det egnet som sengeteppe ved foten av sengen.

Heaven Pyntepute

Heaven Pelsteppe

Heaven Pelsteppe

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;