Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Inspirasjon Belysning

LYSERE DAGER

BELYSNING INSPIRASJON

Med riktig belysning kan du oppnå den koselige og hjemmekoselige følelsen. I denne rapporten finner du stilig og trendy belysning for forskjellige typer anledninger og stiler. Bla og la deg inspirere!
Alle bilder i dette innlegget er beskyttet av lov om opphavsrett

Følg oss på Instagram under navnet @Sleepo

"Et rom trenger så mange som 7 lyspunkter"

belysning i hele rommet

Det vanligste når du leter etter ny belysning er å bare tenke at du skal ha en taklampe, men for å oppnå den ultimate komfortfaktoren i et rom, er det også nødvendig med bordlamper, vegglamper og gulvlamper. Vi anbefaler å ha omtrent 7 lyspunkter i varierende høyder avhengig av hvor stort rommet er. Jo større rom, jo mer belysning kreves!

Tør å skille deg ut

For at belysningen din skal føles personlig, anbefaler vi at du blander og matcher forskjellige typer lamper. Mange velger å dekorere med samme type lampe flere steder i hjemmet for enkelhets skyld. Prøv noe nytt i stedet og tør å skille deg ut! Et tips for å fremdeles oppnå helhetsfølelsen er å velge lyskilder med samme type lys og glød.

"Runde former"

trendy BELYSNING i 2023

Noe som vi ser mer og mer av i både kommende og nåværende belysningssamlinger, er lamper med runde glasskupler i forskjellige farger. De klassiske Gross-lampene og storfavoritten Andrew er bare to blant mange dette designtrekket som finnes i utvalget vårt akkurat nå. Trendy og hyggelig synes vi!

Belysning som inspirerer!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;