Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sengen Dream

SWEET DREAMS

Sengen Dream

Drøm litt drøm - For å oppnå god søvnkvalitet trenger du en veldig god seng. Når du sover godt, aktiveres kroppens immunsystem og viktige hormoner dannes samtidig som produksjonen av stresshormoner avtar. Med Dream-sengen får du enestående sovekomfort, og vi tilbyr alltid en 90-dagers sovegaranti. Sov godt i sengen Drøm!
Alle bilder i dette innlegget er beskyttet av lov om opphavsrett

Følg oss gjerne på Instagram under navnet @sleepo

"Uslåelig sovekomfort"

Dream Sengegavl

Dream Kontinentalseng

Dream kontinentalseng

Sleep like a Dream... Dream-sengen er laget av materialer av høy kvalitet for å skape en uslåelig sovekomfort. Med en treramme laget av svensk furu og en 5-soners pocketmadrass, får du en seng som garanterer solid stabilitet, lang levetid og viktigst av alt - En virkelig god søvn!

Dream Kontinentalseng

Sov godt & Føl deg vel

Den komfortable Dream-sengen leveres med en madrass laget av bambusfibre og latex som har veldig gode ventilasjonsegenskaper, noe som betyr at du sover kjølig og komfortabel om natten. Sengemadrassen er også pikert, noe som gjør den ekstra fleksibel og gir deg en omfavnende følelse når du ligger i den. I tillegg til dette har sengemadrassen også en antibakteriell, lukthemmende og kjølende effekt, dette holder deg kjølig om natten og gir den økt levetid.

Dream Kontinentalseng

90 dagers søvngaranti

Vi synes det skal være enkelt, trygt og praktisk å kjøpe en seng fra oss. Hvis den nye sengen din føles for myk eller for hard, tilbyr vi muligheten til å endre komforten på sengen. Du trenger ofte tid til å venne deg til en ny seng, og vi anbefaler derfor at du prøver sengen i minst 30 dager. Etter 30 dager og opptil 90 dagers bruk har du muligheten til å endre komforten på sengen til enten en mykere eller fastere til en lavere kostnad.

Dream Kontinentalseng

Dream Kontinentalseng

MATcha med sengegavl

Med en sengegavl som et supplement til din Dream-seng, sørger du for å gi soverommet ditt et stilig løft som skaper den luksuriøse hotellfølelsen. Vi tilbyr et bredt spekter av sengegavler i forskjellige former, farger, materialer og stiler som passer best til din seng. Velg mellom favoritter Art, Celine, Stella, Cleo eller Dream!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;