Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sleepo News

SLEEPO NEWS

Tidløs design, organiske former og en jordnær fargeskala - velkommen de siste nyhetene fra vår egen Sleepo Collection!

VIENNA teppe

Vår nye stolthet staves Vienna – et mykt og deilig ullteppe med uslåelig design. Laget for Sleepo Collection i samarbeid med Jakobsdals og vevd i 100% ull med en naturlig off-white farge. Teppet har en 2 cm høy luv med et kuttet mønster av organiske, bølgende former mens bunnen er glattvevd for en fin kontrast. Teppet passer godt i hele hjemmet og ser veldig fint ut sammen med vår populære sofa Billie i teddystoff!

Lola Sengegavl

Vi fortsetter temaet myke, bølgende former med vår nye Lola sengegavl. Håndlaget i et slitesterkt polyesterstoff med en deilig linfølelse og en matt, naturlig farge. Sengegavlen har en bølgeformet design og innramming som går langs sidene og toppen av sengegavlen. Kombiner gjerne med en av våre senger Dream, Venus eller Tellus, som passer godt i både tone og stoff, for et enhetlig uttrykk.

BLAIR sofa

Leter du etter en ny sofa i et klassisk, men samtidig moderne design å krølle seg sammen i for å kose deg hele kvelden? Da tror vi vår dunpolstrede 3-seters sofa Blair vil passe deg perfekt. Kledd i en hvit, slitesterk stoffblanding som ikke bare ser bra ut, men som også er ekstremt skånsom og myk mot huden. Det tidløse designet sammen med god komfort gjør Blair til en sofa som er lett å like.

Bianca sofa

Sofakos på høyt nivå med masse deilige puter? Ja takk! Vår nye sofa Bianca gir fantastisk myk komfort med sitt dunfylte sete og myke ryggputer. Kledd i en steinvasket, kraftig linblanding av høy kvalitet med en avslappet, men stilig følelse. Trekket er også avtagbart og kan maskinvaskes på 30 grader - hvor bra er det?!

LOLLO lenestol

Skap wow-faktoren i stuen med Lollo lenestolen. Med moderne design, elegant preg og sjenerøse proporsjoner tar lenestolen grep og blir lett en ny favoritt. Velg mellom tre varianter – to er trukket i kvalitetstekstil med myk følelse og kommer i beige og mole, mens den tredje har en brun saueskinnsfinish.

kendra lenestol (utsolgt)

Neste ut er vår nydelige lenestol Kendra! Lenestolen minner også om en klassisk øreflipp lenestol men med en moderne vri. Kendra er kledd i et off-white polyesterstoff med taktil tekstur og en koselig teddyfølelse. Kombiner med stilige ben i lyst tre for en fin kontrast.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;