Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

populære bord - adele serien

SAMLE FAMILIEN

ADELE

Ved spisebordet bruker vi mye tid. Her spiser vi frokost, lunsj og middag, da er det ekstra viktig å ha et holdbart og tidløst spisebord. Vårt fantastiske spisebord Adele er tilgjengelig i både runde og ovale former med design i hvitoljet eik, svart eik og valnøtt. Finn inspirasjonen til kommende middagsfester her!
Alle bilder i dette innlegget er beskyttet av lov om opphavsrett

Følg oss gjerne på Instagram under navnet @sleepo

"En følelse av fellesskap"

Adele Spisebord Hvitoljet Eik

Adele Spisebord Hvitoljet Eik

Et rundt spisebord

Det er mange fordeler med å velge et rundt spisebord. Det tar mindre plass enn de med rektangulære eller firkantede former og er derfor perfekt for de som har litt mindre overflate å plassere spisebordet på. I tillegg skaper det runde Adele-bordet en fantastisk atmosfære og en følelse av fellesskap, ettersom alle rundt bordet lett kan se og snakke med hverandre.

Adele Spisebord Oval Svart

ET OVALT SPISEBORD

Med det ovale Adele-bordet får du en perfekt blanding av alle fordelene som både et rektangulært og et rundt bord gir. Et ovalt spisebord beholder de fordelaktige langsidene som et rektangulært bord har, samtidig får den sosiale formen til et rundt bord. Perfekt for deg som vil dekke bordet for hele familien.

Adele Spisebord Oval Svart

"Hvitoljet eik, svartbeiset eik og valnøtt"

Adele Spisebord Oval Hvitoljet Eik

Adele Spisebord Oval Hvitoljet Eik

Adele Spisebord Svart

Hele adele-serien

 Får du ikke nok av Adele-bordene? Da kan vi tipse om at Adele kommer som en hel serie med salongbord, vitrineskap, skjenker & sidebord. Hvorfor ikke matche spisebordet ditt med alt Adele-serien har å tilby?

Adele Spisebord Svart

Adele Spisebord Svart

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;