Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sleepo Sengegavler

Sleepo Collection Sengegavler

Føler du at det mangler noe på soverommet ditt? Kanskje det er en sengegavl som mangler for at rommet skal se komplett ut? Med en gavl som supplement, sørger du for å gi soverommet ditt et stilig løft som skaper en luksuriøse følelse. Velg mellom sengegavler i forskjellige former, farger, materialer og stiler som passer best til din seng.
"Just like ART"

Art Sengegavl Fløyel Beig

Art Sengegavl Fløyel Beig

SENGEGAVLEN Art - din favoritt

Sengegavlen Art har blitt en stor favoritt hos både deg og oss. Det er ikke vanskelig å forstå, da den er helt fantastisk vakker, akkurat som kunst! Inspirert av Art Deco-stilen blir Art en perfekt og elegant sengegavl, og du oppnår den luksuriøse hotellfølelsen på soverommet ditt. Velg mellom koselig stoff i teddy bear, fløyel eller stoff med en nydelig linfølelse. Alle våre Sleepo-sengegavler er laget i Sverige.

Art Headboard Teddy

Nytt på Sleepo - SENGEGAVLEN Celine

Vårt siste tilskudd i vår sengegavlserie er den helt fantastiske sengegavlen Celine! Sengegavlen består av en polstret ytre ramme som strekker seg langs sidene og toppen av sengegavlen. Et spennende design med avrundede hjørner som gir soverommet ditt litt mer personlighet!

Celine Sengegavl Hvit

En klassiker - SENGEGAVLEN Stella

Stella sengegavl er en av våre første sengegavler i serien. Med sin rette form, tidløse design og kvalitet er det en gavl som er holdbar og vakker i mange år. I tillegg til fløyel og polyester er Stella også laget av et koselig teddystoff som har en fantastisk myk og luftig følelse.

Stella Sengegavl Teddy

Stella Sengegavel Fløyel Beige

følelsen av luksus - SENGEGAVLEN cleo

Cleo er også en relativt nytt sengegavl i Sleepos sortiment. Du kan si at det er en vakker blanding av gavlene Art og Stella. Cleo gir virkelig en følelse av luksus på soverommet, og er tilgjengelig i både fløyel og stoff med linfølelse. En gavl som passer i ethvert hjem uansett stil!

Cleo Hodegavel Taupe

"Myke farger i beige og nydelige stoffer med linfølelse."

Cleo Headboard Nature

Cleo Headboard Fløyel Mørkegrå

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;