Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Interiørdetaljer - inspirasjon

IT´S IN THE DETAILS

Inspirasjon
Detaljer

Noen ganger er det bare de små detaljene som mangler for å skape en harmonisk følelse i hjemmet. Vi i Sleepo har et bredt utvalg av interiørdetaljer for alle hjem og stiler. Finn inspirasjon her!

For enda mer inspirasjon, følg oss gjerne på Instagram under navnet @sleepo

"It´s all about the details"

eye-catchers

 Med unike interiørdetaljer får du lett en mer personlig og hjemmekoselig følelse. Et kult bilde, en koselig lyslykt eller en vakker vase er kanskje noe av det første du merker når du trer inn i et rom. Et blikkfang er en detalj som fanger blikkets oppmerksomhet og setter tonen for interiørstilen din.

MUST HAVES 2021

Vi har aldri lengtet så mye etter et nytt år som nå. Tidløs og moderne er stikkordene når vi velger interiør i år. En kvalitet og gjennomtenkt interiørdetalj er noe du vil beholde i hjemmet i mange år uten å bli lei. Den klassiske vasen Kolonn og den staselige skulpturen Apollo er to av flere tidløse trendsettere i 2021.

"Gjennomtenkte detaljer i god kvalitet"

Evighetsknuten

En magisk fin interiørdetalj å gi bort til noen andre eller deg selv er evighetsknuten som symboliserer kjærlige bånd og forhold. Det er en perfekt bryllupsgave til alle som har måtte utsette bryllupet på grunn av rådende omstendigheter. En vakker og enkel detalj med stor betydning!

"Tidløse klassikere"

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;