Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

BAUER SPISEBORD

Stilig, ovalt bord med halvmåneformede piedestaler. Bordet har en toppplate i eikfinér og føttene er panelbekledt med eikfinér med en MDF-ramme. En møbel som passer godt hjemme hos de aller fleste. Kombiner med noen stilige spisestoler for et komplett utseende. Bordet kan forlenges med medfølgende tilleggsplate.

Våre Bauer-bord kommer i størrelsene 220+50 og 250+50. Fargene du kan velge mellom er svartbeiset, brunbeiset, hvitoljet og oljet eik.

BAUER SPISEBORD svartbeiset

BAUER SPISEBORD oljet eik

VEDLIKEHOLDSRÅD

  • For å ta vare på bordet ditt på best mulig måte, anbefaler vi at du oljer det med treolje før bruk.
  • Deretter bør du olje overflaten kontinuerlig etter behov, omtrent 2-4 ganger i året. Det pleier å kjennes på overflaten når den trenger å oljes på nytt.
  • Hvis du ønsker å gjøre bordet ditt enda litt mer motstandsdyktig, anbefaler vi at du bruker Spray Wax. Sprayvoksen hindrer at væske og smuss trenger inn i overflaten, slik at du får litt lengre tid til å tørke opp hvis uhellet skulle være ute. Vær oppmerksom på at dette ikke gjør overflaten helt motstandsdyktig. Det beskytter ikke mot vann som ligger lenge, varme fra for eksempel en kjele eller fuktighet fra kondens fra for eksempel melkekartonger, selv om det er voksbehandlet.
  • Hvis det oppstår flekker, kan du forsiktig slipe med fint sandpapir (vi anbefaler P180) og deretter olje overflaten på nytt. Avslutt med sprayvoks hvis du ønsker at overflaten skal bli litt mer motstandsdyktig.
  • Bruk underlag for glass og tallerkener.

BAUER SPISEBORD HVITOLJET EIK

BAUER SPISEBORD BRUNBEISET

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;